PIC337

 

Onze best verkochte beer wereldwijd. Gefokt op zijn efficiënte groei, uitstekende prestaties bij zware aflevergewichten en uitzonderlijke goede karkaswaarde.

 

  • Scherpe Voederconversie
  • Harde groeiers
  • Vitale en robuuste varkens

Het fokdoel van PIC is gebaseerd op Total €conomy, lage kosten en hoge opbrengsten. De PIC337 zit al meer dan 25 jaar in het fokprogramma van PIC. Het fokdoel zien we dan ook duidelijk terug komen in de praktijk. De big is robuust en dit in combinatie met een hoge zelfredzaamheid resulteert in weinig uitval en werkgemak.

PIC337 biggen zijn zeer vitaal. Na de geboorte gaan ze direct naar het uier om te drinken.  Ze schakelen vervolgens makkelijk over naar pap of droogvoer. Tijdens de zoogperiode heeft de PIC337 big al een goede start gemaakt.

De PIC337 heeft als kenmerkende eigenschap graag veel te willen vreten. Om het genetisch potentieel van extreem harde groei maximaal te benutten, is een voersysteem waarbij het varken onbeperkt kan vreten ideaal. Door de optimale spier/spek verhouding geeft de PIC337 perfecte vleesvarkens. De enorme vreetcapaciteit in combinatie met de harde groei, zorgt voor een zeer scherpe voerconversie. Doordat de varkens tijdens het gehele traject niet uit elkaar groeien, blijven de koppels uniform en komen de afdelingen vlot leeg.

De PIC337 is economisch gezien het meest renderende vleesvarken. De PIC 337 blijkt onder Nederlandse omstandigheden ver boven verwachting te presteren. Omdat de PIC 337 dé perfecte eindbeer is voor het beste eindresultaat (Total Economy) hebben we voor deze beer een speciale naam ontwikkeld: de €urobeer. Een passende naam waarmee we deze beer de extra aandacht kunnen geven die hij verdient.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: http://eurobeer.nl

 

 

 

 

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.