6e editie Praktijksymposium “Hogere varkensgezondheid”

Op dinsdag 17 januari 2012 wordt het 6e Praktijksymposium “Hogere varkensgezondheid” gehouden in Evenementenhal Venray. Verschillende sprekers gaan in op het thema “Van Varkensgezondheid naar Volksgezondheid”. De bijeenkomst bestaat uit een plenair middagprogramma en een avondprogramma met verschillende parallelsessies. Het symposium duurt van 13.30 uur tot 21.30 uur.

(Dier)gezondheid wordt steeds belangrijker vanwege het maatschappelijke belang dat hiermee samenhangt. Het thema ‘Van Varkensgezondheid naar Volksgezondheid’ vormt daarom de basis van het middagprogramma van deze bijeenkomst. Bijna alle bezoekers van het symposium zijn producenten in de voedselketen of zijn er nauw bij betrokken. Uiteindelijk produceren we samen voedsel voor de consument. Hoe doen we dit op verantwoorde wijze? Welke noviteiten zijn er in ontwikkeling die ons hierbij kunnen helpen? En op welke manier beïnvloeden we de beeldvorming van de consument ten opzichte van de agrarische sector? Tijdens het symposium helpen de sprekers de varkenshouder op de goede weg met praktische tips waar hij de volgende dag direct mee aan de slag kan! Daarnaast is er volop gelegenheid om het netwerk op gebied van hogere varkensgezondheid verder uit te breiden.

Het symposium wordt georganiseerd door PIC NL en Coppens diervoeding. Voor het volledige programma en aanmelden kunt u terecht op de website www.hogerevarkensgezondheid.nl
Aanmelden is mogelijk tot en met 6 januari 2012.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.