FokScan 2016: beoordeling varkensfokkerijorganisaties

Hoe beoordeelt u uw belangrijkste leverancier van vrouwelijk en mannelijk fokmateriaal? En in welke mate voldoet deze aan uw verwachtingen ten aanzien van het fokprogramma? En welke verbeteringen ziet u graag gebeuren? Vrijdag 15 januari 2016 start het online onderzoek ‘FokScan 2016’ onder tweeduizend zeugenhouders!

Het eerste nationale onafhankelijke fokkerijonderzoek onder zeugenhouders onder de naam “FokScan 2016” gaat antwoord geven op deze vragen. In dit online onderzoek beantwoorden de zeugenhouders vragen over de fokkerijorganisatie waar men het meeste zaken mee doet. Het onderzoek maakt uiteraard onderscheid tussen mannelijk en vrouwelijk fokmateriaal. De resultaten van het onderzoek kunnen er toe bijdragen dat de fokkerijorganisaties (nog) beter hun best moeten doen voor de zeugenhouders. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Geelen Consultancy en Topigs Norsvin en PIC ondersteunen dit onderzoek.

Geelen Consultancy zal de zeugenhouders per e-mail een uitnodiging versturen voor het invullen van de vragenlijst. De antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 8 minuten. Door het meedoen aan de FokScan kan een iPad mini worden gewonnen door aan het eind van de vragenlijst contactgegevens in te vullen.

Meer informatie over de fokscan vindt u op de website van Geelen Consultancy. Als u vragen heeft over de online vragenlijst of hem als zeugenhouder niet heeft ontvangen, dan kunt u altijd bellen of mailen met Jan Geelen van Geelen Consultancy uit Wageningen (tel. 0317 – 425958, jan@geelen-consultancy.nl).

PIC vindt de mening van de varkenshouder erg belangrijk en zou uw deelname aan de FokScan zeer waarderen. Met uw input kunnen wij onze diensten en producten optimaliseren, om uw resultaat te maximaliseren. Dank voor uw medewerking.

PIC; Never stop improving

 

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.